Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Minimalan poraz Brotnja

U utakmici trinaestog kola Druge lige FBiH – skupina Jug, nogometaši HNK Brotnjo upisali su poraz od FK Klis. Gosti iz Buturović Polja slavili su s minimalnih 1:0.

Za nogometaše HNK Brotnjo današnja utakmica bila je posljednja na domaćem terenu u prvom dijelu sezone, no ipak nisu uspjeli pobijediti vrlo dobro organizirani FK Klis. Klis vodi borbu s HŠK Posušje za prvo mjesto na ljestvici, a pogodak vrijedan tri boda za goste je postigao Amel Bajrić u 85. minuti.

U 13. kolu i FK Klis i HŠK Posušje upisali su pobjede, HŠK Posušje je s 5:0 pobijedilo FK Turbina, pa će ove dvije ekipe i nakon ovog kola ostati s jednakim brojem bodova na čelu ljestvice.

Do kraja polusezone HNK Brotnjo još očekuje gostovanje u Grudama, dok je u posljednjem kolu polusezone čitlučka ekipa slobodna.

HNK Brotnjo: Katić, Bencun, Prusina, Vranjić, Gugić (od 36. Dujmović), Milićević (od 63. Ilić), Rozić, Cvitković, Sušac, Zelenika, Ferenc.

FK Klis: Ramić, Šehić, Šabanović ( od 71. Ćosić), Vila, Kudra, Hebibović (od 42. Jahić), Hakalović, Šimunović (od 62. Bajrić), Čilić, Makan, Bitevija.

WordPress Video Lightbox