Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Međugorje osvojilo naslov prvaka

NK Međugorje večeras je, na terenu Sport centra Međugorje, uvjerljivom pobjedom nad NK Cim potvrdio naslov prvaka županijske nogometne lige Hercegovačko-neretvanske županije. Međugorje je u posljednjem kolu svladalo svoje protivnike 12:2 i tako potvrdilo plasman u Drugu ligu NS FBiH za sljedeću sezonu.

Stanislav Vasilj postigao je sedam pogodaka u večerašnjoj pobjedi NK Međugorje, tri je pridodao Petar Milićević, dok su Marin Milićević i Antonio Naletilić postigli po jedan pogodak. Strijelci za NK Cim u večerašnjoj utakmici bili su Hrvoje Šajin i Marko Ćubela.

Nakon završetka utakmice Milorad Prusina, član Izvršnog odbora NS HNŽ/K dodijelio je medalje i pobjednički pehar, nakon čega je započela velika proslava s mnoštvom navijača i prijatelja NK Međugorje.

NK Međugorje bio je posebno uvjerljiv u drugom dijelu sezone kada su za momčad iz Međugorja nastupali Boris Pandža, Pero Stojkić, Mile Pehar, Stanislav Vasilj, Luka Miletić, Marko Bencun, Ivan Peko, mladi Petar Milićević i brojni provjereni igrači s kojima je NK Međugorje kvalitetom odskakao od konkurencije.

U sljedećoj sezoni NK Međugorje natjecat će se u Drugoj ligi NS FBiH, gdje je već duže vrijeme HNK Brotnjo, tako da ćemo sljedeće sezone moći gledati općinski derbi.

WordPress Video Lightbox