Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Marija Ivanković prvakinja Hrvatske u troskoku za mlađe seniorke

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke U23 održanoj je, u organizaciji HAAK Mladost, proteklog vikenda u Zagrebu. Na ovome prvenstvu nastupilo je 29 atletskih kluba iz cijele Hrvatske, a na smotri najboljih hrvatskih mladih atletičarki i atletičara bili su i natjecatelji Atletskog kluba Brotnjo.

Prvenstvo održano u Zagrebu proteklog vikenda posljednje je pojedinačno prvenstvo na otvorenom za ovu godinu te se stoga može kazati da su Broćanke i Brotnjaci sezonu na otvorenom zaključili novim uspjesima i izvanrednim rezultatima.

Iako je bilo vruće i sparno vrijeme postignuto je nekoliko vrijednih rezultata. Najvrjedniji rezultat za naš klub na Prvenstvu Hrvatske postigla je naša Marija Ivanković, pobjednica u troskoku s osobnim rekordom 13,32 m. Također, prvak Hrvatske u disciplini troskok bio je i Filip Kozina sa osobnim rekordom od 14.63 m. Odličan je bio i Luka Ćurković, koji je osvojio dvije srebrene medalje u skoku u dalj (6.92 m) i troskoku (13.66 m), također Luka je nastupio i utrci na 200 metara u kojoj je postavio novi osobni rekord od 23″17. Još jednu medalji za naš klub osvojila je Josipa Dragićević ,koja je bila druga u skoku u dalj (5.63 m). Na korak do medalje sa novim rekordom sezone bila je i Ivana Prga, koja je zauzela 4. mjesto u troskoku (11.54 m) – poručili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

WordPress Video Lightbox