Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

“Mame Brotnja” organiziraju humanitarnu akciju za teško oboljelu Dubravku Macanović

Tridesetsedmogodišnja, Dubravka Macanović iz Banja Luke boluje od karcinoma pluća. Operacija nije moguća i stoga su joj liječnici uključili biološku terapiju, koja daje dobre rezultate. No, za ovu vrstu liječenja potrebno je mnogo novca. Već neko vrijeme mnogi dobri ljudi organiziraju humanitarne akcije za ovu vedru, mladu i lijepu djevojku, koja se ne predaje.

Tako je ovih dana i u Brotnju, gdje je Dubravka provela duže vremena radeći. Humanitarnu akciju pokrenula je hvalevrijedna grupa “Mame Brotnja”. Nešto više o samoj humanitarnoj akciji kazala nam je Ivana Barbarić.

Dubravki koja je pomagala mnogima, sada više nego ikada potrebna je pomoći! Ona ima karcinom pluća, a da bi ozdravila, potrebna joj je biološka terapija koja košta 8000 eura. Do sada je primila pet terapija, te su ostale još tri. U našem Brotnju provela je dugo vremena radeći, te se svojim osmjehom i radošću uvukla svima u srce. Danas, 5. listopada organiziramo akciju za nju. Akcija će se odvijati od 15 do 18 sati u prostorijama Fo’Resta, za one koji ne znaju, put za Miletinu, bivši Bungalovi. U organizaciji naše grupe Mame Brotnja bit će izloženi štandovi na kojima će se prodavati zimnica, slane i slatke slastice te poklon bonovi naših donatora. Prilikom toga restoran Borovi 82’ svu današnju zaradu donirati će na račun naše Dubravke – objasnila je Ivana Barbarić članica grupe „Mame Brotnja“.

WordPress Video Lightbox