Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Luka Ćurković osvojio treće mjesto na Prvenstvu Balkana

Osamnaesto Prvenstvo Balkana za mlađe juniore i juniorke održano je 14. kolovoza na novoizgrađenom stadionu u Kraljevu, u Republici Srbiji. Kraljevo je bilo domaćin natjecatelja iz 15 zemalja članica Balkanske atletske federacije, a na prvenstvu se okupilo više od 400 atletičara do 18 godina.

Svoje natjecatelje na 18. Prvenstvu Balkana imali su: Austrija, Azerbajdžan, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Izrael, Sjeverna Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Rumunjska, Slovenija, Turska, Ukrajina i Srbija. U jakoj konkurenciji, za reprezentaciju Republike Hrvatske, nastupio je Brotnjak Luka Ćurković. Član stručnog stožera na Prvenstvu Balkana bio je i Lukin trener Bojan Ubiparip.

Naš član Luka Ćurković nastupio je na ovome prvenstvu za reprezentaciju Hrvatske u disciplini skok u dalj, te je osvojio treće mjesto. U dosta teškim uvjetima, po velikoj vrućini, naš Luka uspio je ostvariti odličan rezultat. U skoku u dalj nastupilo je 17 atletičara, a njih 8 izborilo je super finale. Luka je u dosta jakoj konkurenciji odlično nastupio i uspio skočiti do trećeg mjesta sa rezultatom 7.30m. Koliko je bilo neizvjesno natjecanje govore i rezultati. Pobjednik natjecanja skočio je 7.35m, dok je za drugo mjesto trebao rezultat od 7.33m – poručili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

WordPress Video Lightbox