Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Kružni tok kod Križa osvijetljen LED rasvjetom

Općina Čitluk nastavlja s ulaganjima u širenje mreže javne rasvjete i modernizaciju postojeće. Najnoviji projekt u ovom području je postavljanje javne rasvjete na kružnom toku kod Križa i zamjena starih rasvjetnih tijela novim LED rasvjetnim tijelima u Ulici kardinala Stepinca.

Nakon provedenog javnog natječaja, Općina Čitluk potpisala je ugovor za postavljanje javne rasvjete na kružnom toku kod Križa i za zamjenu postojećih svjetiljki u Ulici kardinala Stepinca, od spomenutog kružnog toka do Autobusnog kolodvora u Međugorju, s gospodarskim društvom „Projecta“ d.o.o. Mostar.

Projekt postavljanja javne rasvjete i zamjene starih rasvjetnih tijela je završen, a vrijednost ugovorenih radova iznosi 40.798,49 KM.

Valja podsjetiti kako je kružni tok kod Križa izgrađen u okviru projekta rehabilitacije regionalne ceste R-425a na dionici Tromeđa – Zvirovići. Tijekom rekonstrukcije prometnice izvršena je zamjena instalacija i postavljanje novih pa tako i instalacija za javnu rasvjetu, dok je sami kružni tok nakon izgradnje na lijep način uređen i opremljen.

Postavljanjem javne rasvjete stupanj sigurnosti za sve sudionike u prometu podignut je na višu razinu.

WordPress Video Lightbox