Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Kozina prvak Hrvatske u troskoku za mlađe seniore, Ćurković uz dva srebra popravio i osobne rekorde

Sezona atletskih natjecanja na otvorenom nastavljena je Prvenstvom Hrvatske za mlađe seniore i seniorke (U 23) koje je održano proteklog vikenda u Karlovcu. Na prvenstvu su se natjecali članovi trideset atletskih klubova, među kojima su bili i članovi AK Brotnjo koji na natjecanjima u Republici Hrvatskoj nastupaju za ASK Split.

U osvrtu na nastup svojih članova iz Atletskog kluba Brotnjo su poručili:

Najuspješniji je bio Filip Kozina koji je tituli seniorskoga prvaka dodao i titulu mlađe seniorskog prvaka Hrvatske u disciplini troskok (14.95m).

Luka Ćurković osvojio je dva druga mjesta i to u skoku u dalj sa novim osobnim rekordom od 7.36m i u troskoku 13.96m. U utrci na 200 m bio je peti sa također novim osobnim od 22″68. Luka je odličnim rezultatima u ovoj sezoni dobio poziv za nastup na međunarodnom atletskom mitingu 71. Memorijalu Boris Hanžeković koje će se održati 13. i 14. rujna 2021. godine u Zagrebu.

Dakle, Luku Ćurkovića uskoro očekuje nastup na međunarodnom atletskom mitingu, dok je Marija Ivanković 5. rujna nastupila na međunarodnom atletskom mitingu u Sloveniji.

Petog rujna u Mariboru, Slovenija, održan je međunarodni atletski miting na kojemu je nastupila naša Marija Ivanković. Na dosta jakom mitingu Marija je pobijedila u disciplini troskok (12.91m). Čestitamo našoj ekipi na odličnim rezultatima – poručili su iz Atletskog kluba Brotnjo.

WordPress Video Lightbox