Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Košarkaši HKK Brotnjo sezonu započeli pobjedom

Novu sezonu Košarkaške lige Herceg-Bosne, košarkaši HKK Brotnjo otvorili su pobjedom. U prvom kolu Brotnjo je jučer na domaćem parketu svladalo KK Busovača 86:74.

Najraspoloženiji strijelci u pobjedi HKK Brotnjo bili su Ivo Ćavar, Dejan Marković i Stjepan Buhač, igrači koji su publici u Čitluku poznati od ranije, a u dobrom svijetlu predstavili su se, uz ostale igrače iz prošle sezone, i novi igrači koje na raspolaganju ima trener Ante Prce.

Prci, koji je ranije nosio dres Brotnja kao i igrač i kojemu je ovo trenerski debi u seniorskoj košarci, u novoj sezoni na raspolaganju će tako biti primjerice povratnik u Brotnjo Ivan Marković, Matej Ćavar, Ante Planinić, Toni Luburić i još nekoliko igrača, a za seniorsku ekipu jučer su debitirali juniori Mateo Karačić, Matej Ostojić i Ivan Erić.

U jučerašnjoj utakmici Ivo Ćavar postigao je 18 poena, Dejan Marković i Stjepan Buhač po 15, dok je Ismar Brkić za gostujuću momčad postigao 18 poena.

HKK Brotnjo: M. Buljan 2, M. Ćavar 10, I. Ćavar 18, Karačić 3, T. Buljan 9, Planinić 11, I. Marković, Luburić 3, Buhač 15, D. Marković 15, Ostojić, Erić. Trener: Ante Prce.

KK Busovača: Aladin 10, Brkić 18, Pirić 7, Livančić, Dedović 16, Tolja 6, Maskić 7, Dulabić 6, Pašić 4.

WordPress Video Lightbox