Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Konferencija o ruralnom razvitku važan dio Dana berbe grožđa

U sklopu 67. turističko-kulturno-gospodarske manifestacije Dani berbe grožđa, u nedjelju 18. rujna, s početkom u 14 sati održat će se konferencija „Održivi i odgovorni razvitak u ruralnim područjima HNŽ“. Organizatori konferencije su Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ i Općina Čitluk, a konferencija će se održati u dvorani Hotela Brotnjo.

Uvodničari na konferenciji „Održivi i odgovorni razvitak u ruralnim područjima HNŽ“ bit će: dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ, Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća općine Čitluk, Josip Grbavac, dopredsjednik Udruge gospodarstvenika „Brotnjo“ i Stjepan Primorac, predsjednik Turističkog klastera „Hercegovina“.

Konferencije poput ove važne su za strateško planiranje razvitka ruralnih područja i turizma kao vitalne grane našega podneblja, a svoj doprinos kao panelisti dat će: Donko Jović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ, dr. sc. Damir Krešić, ravnatelj Instituta za turizam RH, mr. sc. Dijana Katica, predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“, dr. sc. Damir Jerković, predsjednik Županijskoga odbora za razvitak HNŽ i dr. sc. Dora Smolčić-Jurdana, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija.

Moderatorica konferencije o ruralnom razvitku bit će novinarka Sanja Pehar.

WordPress Video Lightbox