Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Komedija „Tvorničke postavke“ izvedena u Čitluku

Ubrzo nakon premijere i osvajanja pozornica u Republici Hrvatskoj, predstava „Tvorničke postavke“ u produkciji zagrebačkog Kazališta Moruzgva stigla je u Čitluk. Spomenuta predstava izvedena je sinoć u Hotelu Brotnjo, a zahvaljujući Ani Begić Tahiri, Amaru Bukviću, Korani Ugrina i Ivanu Čuiću publika u Čitluku mogla je „zaviriti“ u svakodnevnicu dva para koji se na prvi pogled razlikuju u svemu.

Uglednom zagrebačkom otorinolaringologu Krešimiru Brleku (Amaru Bukviću) i njegovoj supruzi Dagmar, profesorici antropologije, svakodnevnica se mijenja nakon što im se u susjedstvo dosele Angelo Biondi (Ivan Čuić) i Deziderata De (Korina Ugrina), ljubavno-estradni par iz Dalmacije.

Različiti temperamenti isprva su bili nespojivi, ali nakon nekoliko zajedničkih susreta događaju se međusobne afere oko kojih se događa radnja ove ljubavno-erotsko-glazbeno-političke komedije koja daje odgovor na pitanje mogu li se dva para, nakon što su ispremiješali partnere, krevete, karijere, ambicije i navike, resetirati na tvorničke postavke.

Sinoćnju izvedbu predstave „Tvorničke postavke“ organizirao je Kulturno-informativni centar Čitluk uz pokroviteljstvo Općine Čitluk. Inače tekst za „Tvorničke postavke“ napisali su Ivica Ivanišević i Marina Vujčić, dok režiju potpisuje Ksenija Marinković.

 

WordPress Video Lightbox