Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

KK Brotnjo-Hercegovina još jednom potvrdio kvalitetu

U riječkoj dvorani Mladosti proteklog vikenda održano je Prvenstvo Hrvatske u borbama za kadete/kinje,juniore/ke i U21. Natjecatelji KK Brotnjo-Hercegovina osvojili su sedam odličja, a prvenstvo je održano pod strogim epidemiološkim mjerama.

Spomenuto prvenstvo trajalo je dva dana, a prvog dana prvenstva Marta Raič (juniorke +59 kg) i Gabriela Martinović (juniorke -53 kg) osvojile su brončane medalje.

Drugog dana, natjecatelji KK Brotnjo-Hercegovina osvojili su dvije srebrne i tri brončane medalje. Sa osvojenim srebrom u Brotnjo su se vratili Andrija Vasilj (kadeti -57 kg) i Danijel Karačić (kadeti -70kg), dok su Patricija Prga (kadetkinje -47 kg), Monika Martinović (kadetkinje -54 kg) i Oliver Čule (U21 +84 kg) osvojili brončane medalje.

Nakon svih problema koje nam zadaje virus ipak se borimo i nastojimo stvarati pozitivne trenutke za našu djecu i naš klub. Ovo je bio još jedan uspješan vikend za našu ekipu i potvrda da smo najbolji klub u Hercegovini za mlađe uzraste. U protekla dva vikenda osvojili smo 18 državnih odličja u uzrastu od 9 do 21 godine. Čestitke svima, osvajačima odličja i onima koji su ovaj put bili manje uspješni – poručili su iz KK Brotnjo-Hercegovina.

Spomenimo i to kao je KK Brotnjo-Hercegovina osim uspješnih natjecatelja na Prvenstvu Hrvatske imao i svoje predstavnike u sudačkom dijelu. Naime, Jelena Zovko, mlada karate sutkinja s državnom licencom i Josip Grbavac, sudac s WKF svjetskom licencom, dijelili su pravdu na prvenstvu u Rijeci.

Također, iz kluba su čestitali Hrvatskom karate savezu na još jednoj odlično organizaciji natjecanja u ovim teškim epidemiološkim uvjetima te se zahvalili roditeljima na podršci, kao i Općini Čitluk i Pap Tours-u.

WordPress Video Lightbox