Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Karte za 9. humanitarni koncert “Blatničke note dobrote” se počinju prodavati u prostorijama Udruge “Susret”

Danas je od strane predstavnika Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret”, dopredsjednika Ive Bevande i člana Upravnog vijeća fra Mire Šege, upriličen prijem za Gorana Barbarića, Damira Sušca i Ivana Iku Bevandu, članove Organizacijskog odbora humanitarnog koncerta “Blatničke note dobrote”. Nakon obilaska prostorija Edukacijsko- rehabilitacijskog centra “Sveti Josip Radnik” održan je radni sastanak vezan za organizaciju ovogodišnjih Blatničkih nota dobrote. Gospoda Barbarić, Sušac i Bevanda su upoznali domaćine s namjerom Organizacijskog odbora da se dio prihoda od prodaje ulaznica izdvoji za akciju izgradnje senzornog parka za djecu s poteškoćama u razvoju.

Riječ je o akciji koju je pokrenulo Upravno vijeće Udruge “Susret”. U tom smjeru odlučeno je da prodaju karata do dana 08. kolovoza, kada se koncert održava, vodi upravo Udruga “Susret”.

Čast nam je da smo od strane ljudi iz Organizacijskog odbora koncerta izabrani za partnere. Financijska konstrukcija se završava i sada ulazimo u implementaciju samog projekta. Vjerujem kako ćemo uskoro imati najbolji senzorni park u okruženju, koji će biti na ponos našoj djeci i svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u samome projektu. Posebno se zahvaljujemo gospodinu Mati Buliću, dokazanom humanitarcu i svim njegovim suradnicima – rekao je Ivo Bevanda, dopredsjednik Udruge “Susret”.

Preko gospodina Ive Bevande i fra Mire Šege od ranije smo upoznati sa svim aktivnostima Udruge “Susret”. Znamo i za ostale projekte Udruge, ali izgradnja senzornog parka je nešto što je kod sviju nas izazvalo pozornost i želju za sudjelovanjem u samoj akciji. Drago nam je da možemo dati svoj doprinos izgradnji bolje budućnosti djeci iz Udruge “Susret” – rekao je Goran Barbarić, član Organizacijskog odbora humanitarnog koncerta “Blatničke note dobrote”.

Službena prodaja karata po cijeni od 10 KM počinje danas i traje do 08. kolovoza.

WordPress Video Lightbox