Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Karatisti iz Čitluka na Ekipnom prvenstvu Hrvatske osvojili tri medalje

Karate klub Hercegovina iz Čitluk i Karate klub Brotnjo proteklog vikenda nastupili su na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u karateu. Prvenstvo je održano u Zagrebu, a na natjecanju najboljih hrvatskih ekipa, ekipe klubova s područja općine Čitluk osvojile su dvije zlatne i jednu srebrnu medalju.

Muška juniorska ekipa KK Hercegovina Čitluk u sastavu Ivan Pehar, Vladimir Ostojić i Martin Musa osvojila je prvo mjesto u juniorskoj konkurenciji, dok su kod djevojaka Jelena Pehar, Petra Grgić i Barbara Krasić uz Petru Mitrović iz Biograda osvojile zlatnu medalju za KK Brotnjo u konkurenciji juniorki i obranile prošlogodišnji naslov prvakinja.

Ženska seniorska ekipa KK Hercegovina u sastavu Kristina Zovko, Jelena Zovko i Irena Prga, nakon prošlogodišnjeg osvajanja naslova prvakinja u premijernom seniorskom nastupu, ove je godine poražena u finalu. Seniorke KK Hercegovina Čitluk na Ekipnom prvenstvu Hrvatske održanom u Zagrebu osvojile su srebrnu medalju.

Nakon niza uspjeha na različitim državnim i međunarodnim natjecanjima koje su karatisti s područja općine Čitluk u protekloj godini ostvarili u pojedinačnoj konkurenciji, vrhunski rezultati na Ekipnom prvenstvu Hrvatske, koje je ujedno i posljednje natjecanje u ovoj godini, još su jednom potvrdili kvalitetu broćanskih karatista.

WordPress Video Lightbox