Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Karate klub Brotnjo-Hercegovina i Union foods posjetili sve prvašiće u općini Čitluk

Kako bi svim privašićima na području naše općine poželjeli uspješan početak njihovog školovanja, naši treneri u suradnji s Union Foods-om i njihovim Flipkom posjetili su sve osnovne škole u općini Čitluk.

Svaki prvašić za sretan i uspješan početak dobio je poklon bon od našega kluba za mjesec dana besplatnog treninga i poklon paket od Union Foods-a, koje su uručili treneri KK Brotnjo-Hercegovina i sami Flipko.

Pokloni koji su uručeni imaju svoju važnost tim što bavljenje karateom razvija tjelesne i motoričke sposobnosti, povećava samopouzdanje i zrelost, te uči ustrajnosti u svemu što se pozitivno manifestira kroz cijeli život. Pored toga karate razvija i pozitivne psihološke osobine naročito kod djece predškolske i školske dobi. Uz sve to, naš klub omogućava pružiti nezaboravne trenutke i druženja kroz česta putovanja na natjecanja, a tako i izlete kroz koje se upoznaju razne kulture i gradovi širom BiH i Hrvatske, te cijele Europe. Prvašići su bili oduševljeni poklonima i Flipkom, pa smo te sretne trenutke zabilježili fotografijama, navedeno je u priopćenju Karate kluba Brotnjo – Hercegovina.

Uz to napominjemo da su UPISI NOVIH ČLANOVA u KARATE VRTIĆ (od 4. godine) i KARATE ŠKOLU (od 6. godine) u tijeku, gdje se možete prijaviti svakim radnim danom od 18 sati, u sportskoj dvorani OŠ fra Didaka Buntića Čitluk i OŠ Čerin, ili pozivnom na broj:
063 001 636 – Čitluk,
063 904 199 – Čerin.

Pridruži se ekipi koja postiže odlične rezultate u školi i sportu, stekni nova prijateljstva, upoznaj različite kulture i gradove. Treniraj s ekipom koja ima preko 150 članova, školovane trenere, natjecatelje koji osvajaju državne, svjetske i europske medalje.

Stoga, PRIJAVI SE I TI i postani član jednog od najuspješnijih sportskih klubova na ovim područjima.

Na kraju se zahvaljujemo svim ravnateljima i djelatnicima osnovnih škola: OŠ fra Didaka Buntića Čitluk i njenim područnim školama u Krehin Gracu, Biletić Polju, Služnju, Dobrom Selu, Vionici i Gradnićima, OŠ Čerin i njenim područnim školama u Blatnici i Donjem Ograđeniku i OŠ Bijakovići.

Posjetite nas na facebooku i instagramu:
https://www.facebook.com/karateklub.hercegovina/
https://www.instagram.com/k.k.croherc_egovina/ 

WordPress Video Lightbox