Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za općinu Čitluk utvrđenih Proračunom Općine Čitluk za 2018. godinu

Općina Čitluk raspisala je Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za općinu Čitluk utvrđenih Proračunom Općine Čitluk za 2018. godinu. S ciljem potpore aktivnostima pojedinaca, nevladinih i neprofitnih organizacija na lokalnoj razini koje mogu svojom sposobnošću i specifičnim aktivnostima doprinijeti razvoju pluralističkog demokratskog društva, jačanju lokalne samouprave i sudjelovanju građana u vršenju javnih poslova, Općina Čitluk u Proračunu za 2018. godinu osigurala je 90.000,00 KM.

Pravo prijave na Javni poziv imaju građani-pojedinci i udruge građana – nevladine organizacije, fondacije i vjerske zajednice – institucije.

Kriterije za dodjelu sredstava i ostale odredbe Javnog poziva možete pročitati OVDJE.

Prijave na Javni poziv podnose se obvezno na posebnom Prijavnom obrascu, Službi za financije Općine Čitluk – Povjerenstvu za ocjenjivanje i izbor projekata, Trg žrtava Domovinskog rata 1., 88260 Čitluk.

Rok za podnošenje prijava je 31.03.2018. godine.

Dokumenti:
Javni poziv za raspodjelu sredstava grantova za projekte od interesa za općinu Čitluk utvrđenih Proračunom Općine Čitluk za 2018. godinu

Prijavni obrazac

WordPress Video Lightbox