Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Javni oglas o proglašenju općeg interesa za izgradnju i uređenje parking prostora mjesnog groblja u Služnju

Javno pravobraniteljstvo Općine Čitluk objavilo je javni oglas o proglašenju općeg interesa za izgradnju i uređenje parking prostora mjesnog groblja u Služnju. Javni oglas objavljen je nakon što je odlukom donesenom na sjednici Općinskog vijeća utvrđeno da je od općeg interesa izgradnja i uređenje parking prostora mjesnog groblja u Služnju te da se u tu svrhu može pristupiti potpunom izvlaštenju nekretnine ukupne površine 500 m2.

U svezi s navedenim Javno pravobraniteljstvo Općine Čitluk uputilo je javni poziv radi sporazumnog pribavljanja nekretnine označene kao 564/2 (nova izmjera) K.O. Služanj, što odgovara staroj k.č. br. 150/3 K.O. Služanj.

Vlasnici spomenutih nekretnina kao i sve druge osobe koje imaju, na temelju zakona, zasnovan interes pozivaju se da u roku od 15 dana od dana objavljivanja ovog oglasa dođu u prostorije Općinskog pravobraniteljstva Čitluk ili Općinske službe za geodetske i imovinsko-pravne poslove općine Čitluk, kako bi se s istim sporazumno pokušalo riješiti pitanje stjecanja vlasništva nad nekretninama.

Javni oglas možete pročitati OVDJE.

WordPress Video Lightbox