Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Jačanje suradnje: Susret gospodarstvenika Udruge Brotnjo, Čitluk i Razvojne banke FBiH u Međugorju

U srijedu, 15.05.2024. u Međugorju je održan susret gospodarstvenika okupljenih u Udrugu gospodarstvenika Brotnjo Čitluk, zajedno s predstavnicima Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine. Ovaj susret plod je ranijih uspješnih susreta između predstavnika banke i lokalnih gospodarstvenika, koji su rezultirali uspostavom nekoliko važnih partnerstava.

Ovom prilikom, ispred banke su bili prisutni Borislav Trlin, predsjednik Uprave, Luka Čelan, potpredsjednik Uprave, i Dalibor Milinković, izvršni direktor za projekte i razvoj. Predsjednik Trlin srdačno je pozdravio prisutne gospodarstvenike, pružajući im uvid u ključne projekte koje banka provodi samostalno, ali i u suradnji s relevantnim ministarstvima. Zajedno s direktorom Milinkovićem prisutnima su detaljno prezentirali širok spektar kreditnih linija banke, uvjete kreditiranja te konkretne beneficije koje ove ponude pružaju gospodarstvenicima. Otvoreni dijalog s prisutnima omogućio je dublje razumijevanje njihovih potreba, ali i poziv da dođu u Razvojnu banku FBiH kako bi zajedno mogli pronaći najbolja rješenja za njihove poslovne izazove.

Dario Ostojić, predsjednik Udruge gospodarstvenika Brotnjo, srdačno je zahvalio rukovodstvu Razvojne banke na odzivu i dosadašnjoj izuzetno uspješnoj suradnji. Izrazio je nadu da će ta suradnja nastaviti rasti, s ciljem pružanja maksimalne podrške lokalnim gospodarstvenicima i njihovim projektima, te time doprinijeti daljnjem ekonomskom rastu i razvoju ovog dijela Federacije Bosne i Hercegovine. Također, domaćinu Hotel Leone iskazao je zajedničku zahvalnost svih prisutnih na udobnoj atmosferi za okupljanje i toplom gostoprimstvu.

Ovakvi susreti i približavanje ponude banke gospodarstvenicima širom Federacije BiH samo je jedan od koraka kojima Razvojna banka Federacije Bosne i Hercegovine dokazuje predanost podršci gospodarstvenicima i ekonomskom razvoju Federacije Bosne i Hercegovine.

 

WordPress Video Lightbox