Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Izvršena primopredaja prostorija uređenih u sklopu projekta Pro Budućnost

U sklopu svog šireg djelovanja na izgradnji mira, projekt Pro Budućnost podržava obnovu objekata koji će osigurati bolje uvjete za jačanje povjerenja u lokalnoj zajednici. Kroz ovaj projekt uređene su dvije učionice i prateći toaleti u novoizgrađenom dijelu zgrade OŠ Bijakovići, za koje je danas, nakon završetka uređenja, obavljena primopredaja.

Završetak unutarnjih radova na dijelu objekta Osnovne škole u Bijakovićima realiziran je zahvaljujući pomoći američkog naroda osiguranoj preko Agencije SAD-a za međunarodni razvoj (USAID) u okviru projekta PRO-Budućnost, koji implementira Catholic Relief Services (CRS) i sredstvima Općine Čitluk.

Međusobne odnose u realizaciji projekta spomenuti su regulirali potpisivanjem ugovora početkom srpnja, kada je potpisan i ugovor s izvođačem radova, građevinskim društvom Visak d.o.o. Mostar.

Ugovor o izvođenju radova obuhvaćao je: izvođenje unutarnjih građevinsko zanatskih radova u dvije učionice, sanitarnim čvorovima i zajedničkom holu, te izvođenje instalaterskih radova i ugradnju sanitarne opreme.

Cjelokupan projekt izgradnje sportske dvorane i proširenja zgrade Osnovne škole Bijakovići, nakon do sada završenih radova, bit će završen uređenjem novoizgrađenih prostorija na katu i uređenjem unutarnjeg dijela školske sportske dvorane, za što su već pokrenute, ili će uskoro biti pokrenute, natječajne procedure za izbor najpovoljnijih izvođača radova.

WordPress Video Lightbox