Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Izabrano novo vodstvo MZ Donji Mali Ograđenik

U ponedjeljak, 26. srpnja 2021. godine na sportsko rekreacijskom centru Gradina u Donjem Malom Ograđeniku održana je sjednica Zbora građana. Glavna točka dnevnog reda sjednice bila je izbor novih članova Vijeća MZ Donji Mali Ograđenik, a pored izbora članova Vijeća razgovarano je i o aktivnostima u predstojećem razdoblju.

Na održanoj sjednici Zbora građana za članove Vijeća MZ Donji Mali Ograđenik u četverogodišnji mandat izabrani su: Dobroslav Miličević, Jakov Dugandžić, Borislav – Boro Šimović, Zdenka Vasilj, Mate Dugandžić ( Davorina ), Mate Dugandžić ( Zdravka ), Ljubo Milićević, Anton Luburić i Gojko – Slaven Dugandžić.

Nakon Zbora građana, novoizabrano Vijeće MZ Donji Mali Ograđenik održalo je konstituirajuću sjednicu na kojoj su izabrani: predsjednik, dopredsjednik, rizničar i tajnica.

Jednoglasno za predsjednika Vijeća MZ Donji Mali Ograđenik izabran je Borislav Boro Šimović, a jednoglasnu podršku dobila su i ostala imenovanja. Dobroslav Miličević imenovan je za dopredsjednika, Jakov Dugandžić za rizničara/blagajnika, dok će Zdenka Vasilj obnašati dužnost tajnice.

Borislav Boro Šimović čestitao je svim članovima Vijeća na izboru te im se zahvali na ukazanom povjerenju. U svojoj zahvali Šimović je istaknuo kako će dosljedno provoditi sve odluke i zaključke koje donese Vijeće MZ Donji Mali Ograđenik.

Čestitamo novoizabranom rukovodstvu MZ D.M. Ograđenik i želimo im puno uspjeha u radu.

 

WordPress Video Lightbox