Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Ivan Curić pobjednik natjecanja u preciznom slijetanju „Gradina 2022“

Ivan Curić pobjednik je paragliding natjecanja u preciznom slijetanju „Gradina 2022“ koje je danas održano u Krehin Gracu. Drugo mjesto u konkurenciji četrnaest pilota osvojio Nediljko Vila, dok je treće mjesto osvojio Matej Tomić. Nagrade najuspješnijim natjecateljima uručio je proslavljeni košarkaš Zoran Planinić.

Inače, na natjecanju su nastupili natjecatelji iz BiH i Hrvatske, a organizator natjecanja, uz pomoć sumještana i kolega iz kluba, je Ivan Ino Planinić. Zahvalivši svim natjecateljima i nazočnim gledateljima na dolasku Planinić je istaknuo kako se nada da će sljedeće natjecanje privući još više natjecatelja i gledatelja te da će se ponoviti odlična atmosfera koja je obilježila današnje natjecanje u Krehin Gracu.

Uz zanimljivo natjecanje u preciznom slijetanju posjetitelji su mogli uživati u ugodnom druženju uz jela s roštilja i osvježavajuća pića. Također, svi nazočni mogli su se bolje upoznati sa načinom letenja paragliderom, a najodvažniji odlučili su se i za let u tandemu sa iskusnim pilotom.

Tako su svoj prvi let sa poletišta na Gradini danas imali Mate Šaravaja i Šimun Planinić, što su nazočni pozdravili ovacijama.

Ugodno druženje nastavljeno je dugo nakon natjecateljskog dijela programa.

WordPress Video Lightbox