Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Itineris i Općina Čitluk organizirali prezentaciju novih programskih rješenja za lokalnu upravu

Itineris d.o.o. Tuzla i Općina Čitluk organizirali su danas prezentaciju novih programskih rješenja za lokalnu upravu. Prezentacija je održana u Maloj dvorani Kulturno-informativnog centra Čitluk, a predstavnici lokalnih uprava iz Čitluka, Čapljine, Širokog Brijega, Posušja, Ljubuškog, Gruda, Tomislavgrada i Kupresa imali su priliku kroz interaktivna predavanja saznati mnogo podataka o e – Ovjeri, programu za podršku radu općinskog pravobranitelja, programu za komunalne naknade i novoj verziji Docunova 3.0 programa.

Na početku prezentacije dobrodošlicu predstavnicima navedenih općina i gradova poželjeli su Alma Suljetović, direktorica Itineris d.o.o. Tuzla i Mario Rozić, pomoćnik načelnika Općine Čitluk i općinski tajnik, nakon čega su uslijedila predstavljanja novih programskih rješenja razvijenih u tvrtki koja je prepoznatljiva po informatičkim uslugama i programskim rješenjima specijalno dizajniranim za lokalnu upravu u Bosni i Hercegovini.

Ovakva programska rješenja u svom radu koristi više od stotinu jedinica lokalne samouprave u BiH. Jedna od njih je i gradska uprava Grada Mostara, čija je predstavnica Ana Blažević nazočnima održala prezentaciju o e-upravi općenito i prednostima korištenja Docunova programa.

Dio prezentacije posvećen Docunova programu održan je u obliku radionice u kojoj je najveća pažnja posvećena primjerima iz prakse i odgovorima na pitanja korisnika.

 

WordPress Video Lightbox