Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Informacija o radu Općinskog vijeća Čitluk za razdoblje od 01. siječnja do 30. lipnja 2019. godine

Informacija o radu Općinskog vijeća Čitluk za razdoblje od 01. siječnja do 30. lipnja 2019. godine prezentirana je na 30. sjednici Općinskog vijeća Čitluk. Aktivnosti Općinskog vijeća Čitluk u navedenom razdoblju prezentirane su kroz izvještajni dio, normativni dio u kojem je naveden prijedlog odluka predviđenih za raspravu do kraja 2019. godine, pregled imenovanja i razrješenja te danih suglasnosti i ovlaštenja od strane Općinskog vijeća.

Također, informacija o radu donosi osvrt na rad radnih tijela i kolegija OV Čitluk, kao i registar akata Općinskog vijeća objavljenih u „službenom glasilu Općinskog vijeća općine Čitluk“ u prvih šest mjeseci 2019. godine.

Aktivnosti vijećnika prezentirane su kroz teme raspravljanja, obrazlaganja i sudjelovanja u raspravama, a dio informacije o radu OV Čitluk u prvih šest mjeseci je i pregled nazočnosti vijećnika, njihovog sudjelovanja u raspravi i rezultati glasovanja, te usporedba navedenih podataka sa podacima iz ranijih godina.

Informacija o radu Općinskog vijeća Čitluk za razdoblje od 01. siječnja do 30. lipnja 2019. godine dostupna je za pregled OVDJE.

WordPress Video Lightbox