Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

HELVETAS poziva mlade iz općine Čitluk na sudjelovanje u online anketi

Neovisna razvojna agencija HELVETAS i Općina Čitluk u listopadu su potpisali sporazum o implementaciji projekta „Moja Budućnost“ i uspostavili partnerske odnose.

HELVETAS je općinu Čitluk identificirao kao zanimljivo područje za implementaciju svojih projekata, a kako bolje identificirala potrebe mladih na području općine Čitluk, spomenuta organizacija provodi online anketu.

Prikupljeni odgovori HELVETASU će poslužiti za kasnije realiziranje projekata koji imaju za cilj pomoći mladima u zapošljavanju, dodatnoj edukaciji ili ostvarivanju nekih drugih prava.

Ova anketa je u potpunosti anonimna. Možeš biti siguran-a da svi podatci koji će se prikupiti ovom anketom će biti iskorišteni isključivo u istraživačke svrhe, te ni u kojem slučaju se neće objavljivati pojedinačno. Ukoliko i budeš imao-la nekih osjetljivih pitanja, znaj da se pojedinačni podatci neće koristiti, već samo ukupni podatci (npr. 37% ispitanika je zaposleno) ili u obliku prosjeka (u prosjeku, ispitanici se uglavnom slažu sa pitanjem). Stoga, molimo te da na pitanja odgovoriš maksimalno iskreno kako bi tvoji odgovori najrealnije oslikali tvoju situaciju/mišljenja. Nema točnih odgovora, pa nemoj ni birati odgovore za koje misliš da mi želimo čuti.
Budi svoj-a – poručili su iz HELVETASA.

U anketi možete sudjelovati klikom OVDJE.

WordPress Video Lightbox