Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Gradnići: U nedjelju izvedba predstave „Sarmica“

U nedjelju, 12. kolovoza, u župnoj dvorani u Gradnićima s početkom u 20 sati, bit će izvedena kazališna predstava „Sarmica“. Izvedbu predstave u Gradnićima organizira Kulturno-informativni centar Čitluk u suradnji s HKUD „Didak“ i Župom Gradnići, a u predstavi kazališne grupe „Lectrium“ iz Zagreba glume: Ksenija Pajić, Duško Valentić i Mladen Čutura.

Nakon niza zabavnih, kulturnih, športskih i koncertnih događanja koja se ovoga ljeta održavaju u našoj općini, željeli smo dati svoj doprinos obogaćivanju kulturnog života i to izvedbom urnebesne, više puta nagrađivane komedije „Sarmica“ autora Milana Grgića u izvedbi Kazališne grupe „Lectirum“ iz Zagreba, u kojoj glume poznata glumačka imena: Ksenija Pajić, Duško Valentić i Mladen Čutura – poručuju iz Kulturno-informativnog centra Čitluk.

Kulturno-informativni centar Čitluk za mjesto održavanja predstave izabrao je Gradniće kako bi i na ovaj način čestitao članovima dramske sekcije HKUD Didak na uspjesima koje ova amaterska glumačka sekcija postiže u kontinuitetu.

Ovo je svojevrstan poklon KIC-a Čitluk za sve članove HKUD-a Didak a poglavito za članove dramske sekcije koji već nekoliko godina sa svojim predstavama dobivaju prestižne nagrade kako u BiH tako i u republici Hrvatskoj. Želimo im da nastave s još većim žarom i uspjehom – poručili su iz KIC-a Čitluk.

Ulaz na predstavu je slobodan.

WordPress Video Lightbox