Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Godišnja skupština Humanitarne udruge Fra Didak Buntić održat će se 22. veljače

Humanitarna udruga Fra Didak Buntić u četvrtak, 22. veljače organizira redovitu godišnju skupštinu. Skupština HU Fra Didak Buntić održat će se u Čerinu, a prije samog održavanja skupštine članovi i simpatizeri Udruge okupit će se kako bi uplatili godišnju članarinu, učlanili nove članove i slavili sv. Misu za sve članove i dobročinitelje.

Program:
17.00 sati: okupljanje članova i simpatizera Udruge;
– uplaćivanje godišnje članarine
– učlanjivanje novih članova u Udrugu
18.00 sati: sveta misa za sve članove i dobročinitelje, te za sve pokojne članove;
19.00 sati: godišnje izvješće članovima o radu Udruge.

Dragi članovi i simpatizeri naše Udruge! Humanitarna udruga fra Didak Buntić pomaže bolesnicima na prostoru Brotnja i šire, iznajmljujući besplatno razna pomagala za bolesnike. U tomu nam pomažu dobri i spremni ljudi. Jedan način pomaganja jest i uplata godišnje članarine. Zahvaljujući vama, dobrim ljudima, mnogi bolesnici osjetili su da mi postojimo jer smo im svojim djelovanjem olakšali boli. Budite i dalje s nama dio velike obitelji ljubavi i dobrotvorstva po primjeru fra Didaka Buntića, našeg velikog i slavnog uzora kojega pokušavamo pomalo nasljedovati u dobroti i brizi za siromašne – stoji u pozivu za sudjelovanje koji potpisuje fra Miljenko Mika Stojić, predsjednik HU Fra Didak Buntić.

U pozivu uz podsjetnik kako je na geslo HU Fra Didak Buntić „Dobro je činiti dobro“ također stoji zahvala svima na dosadašnjoj suradnji, posebice Udruzi Kap Ljubavi – Tomislavgrad, Udruzi fra Mladen Hrkać – Široki Brijeg i Humanitarnoj organizaciji Međugorje – Mir.

WordPress Video Lightbox