Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

FOTO: 108 članova KK Brotnjo-Hercegovina položilo za viša zvanja

Polaganje za karate zvanja članova Karate kluba Brotnjo-Hercegovina održano je u petak u Gradskoj športskoj dvorani Čitluk. Na polaganju je nastupilo 108 članova KK Brotnjo-Hercegovina, počevši od polaznika Karate vrtića do karatašica i karataša koji su pred komisijom za unaprjeđenje polagali za smeđi pojas, a svi kandidati pokazali su zavidnu vještinu i uspješno položili za viši stupanj.

Izvedbe karatašica i karataša ocjenjivala je stručna komisija u sastavu: Josip Primorac, Petar Barbir, Tihomir Ostojić, Branimir Luburić, Nikola Musa i Irena Prga. Kriterije komisije svojim izvedbama zadovoljili su svi kandidati, no kao i ranijih godina komisija je odabrala i najbolje u kategorijama.

Na polaganju održanom u petak to su bili: Luka Grbavac (bijelo-žuti pojas), Lea Džida (žuti pojas), Emanuela Stojić (narančasti pojas), Nikola Krasić (crveni pojas), Stela Bulić (zeleni pojas), Mihael Miličević (plavi pojas), Patricija Prga (ljubičasti pojas) i Gabriela Martinović (smeđi pojas).

Polaganju za karate zvanja članova KK Brotnjo Hercegovina nazočili su Željko Jelavić i Žarko Dugandžić, pokretači karatea na području općine Čitluk.

WordPress Video Lightbox