Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Filip Kozina seniorski prvak Hrvatske, Marija Ivanković viceprvakinja

Jučer je u Zagrebu održano Državno prvenstvo Hrvatske u atletici za seniore i seniorke. Na najnovijem natjecanju članovi AK Brotnjo nastavili su niz odličnih rezultata. Filip Kozina osvojio je naslov prvaka u troskoku, Marija Ivanković postala je viceprvakinja Hrvatske u istoj disciplini za seniorke, dok je Luka Ćurković ponovno potvrdio nastup na Europskom prvenstvu.

– Filip Kozina postao je seniorski prvak Hrvatske u disciplini troskok. Filip je nakon niza odličnih rezultata i potvrde nastupa na Europskom prvenstvu uspio osvojiti i najveću titulu, titulu prvaka Hrvatske. Odličan nastup ostvarila je i Marija Ivanković koja je postala viceprvakinja Hrvatske, također u disciplini troskok – naveli su iz AK Brotnjo uz podsjetnik na dobar nastup Ivanković na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu i osvrt na nastup Luke Ćurkovića.

– Još jedan dobar nastup i osobni rekord u disciplini skok u dalj ostvario je naš najmlađi član na ovome prvenstvu, Luka Ćurković, koji je skokom od 7.08 m ponovo potvrdio nastup na Europskom prvenstvu – zaključili su iz AK Brotnjo.

WordPress Video Lightbox