Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Federalni zavod za agropedologiju registrirane poljoprivredne proizvođače oslobodio naknade za kontrolu plodnosti zemljišta

U cilju osiguravanja nesmetanog odvijanja poljoprivredne proizvodnje Federalni zavod za agropedologiju oslobodit će registrirane poljoprivredne proizvođače obaveze plaćanja naknade za poslove koji su vezani za kontrolu plodnosti zemljišta. Obveze plaćanja naknade oslobođeni su svi poljoprivredni proizvođači registrirani u Registru poljoprivrednih gospodarstava/Registar korisnika kod Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.

Registrirani poljoprivredni proizvođači su obvezni u svom zahtjevu navesti KO, kč, broj RPG/RK, odnosno ako imaju potvrdu dostaviti potvrdu da su registrirani poljoprivredni proizvođači, e-mail adresu, odnosno adresu na koju će se dostaviti urađena analiza sa preporukom.

Poljoprivredni proizvođači uzorke zemljišta će slati putem pošte, kako bi se izbjegao neposredni dolazak u prostorije, a što je u skladu sa zaključkom usvojenim od strane Vlade Federacije Bosne i 20.03.2020. godine.

– Sve informacije vezane za provedbu postupka kontrole plodnosti zemljišta možete dobiti na broj telefona 033/254-840, 033/268-262 i 061/388-849, fax 033/268-261 ili e-mail [email protected], u vremenskom razdoblju od 9,00-14,00 sati – stoji u priopćenju Federalnog zavoda za agropedologiju koje potpisuje dr. sc. Esad Bukalo, direktor Zavoda.

Navedene mjere Federalni zavod za agropedologiju primjenjivat će dok traje stanje nesreće uzrokovane pojavom koronavirusa na području Federacije Bosne i Hercegovine.

WordPress Video Lightbox