Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

EU4Business : Javni poziv za informativni sastanak za podnositelje prijava za dodjelu bespovratnih sredstava

Projekt EU4Business je 29. srpnja 2019. godine objavio javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda (prerada i marketing).

Projekt “Konkurentnost i inovacije: Lokalne razvojne strategije – EU4Business” je četverogodišnja inicijativa (2018-2022) koja je financirana primarno sredstvima Europske unije (EU) u okviru Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA) II. Projekt provode Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), Razvojni program Ujedinjenih Naroda (UNDP) i Međunarodna organizacija rada (ILO). UNDP je odgovoran za provedbu aktivnosti iz oblasti poljoprivrede, prehrane i ruralnog razvoja.

Sve informacije kao i potrebni dokumenti za ovaj javni poziv se mogu pronaći na web stranici UNDP http://www.ba.undp.org/ i na stranici projekta https://eu4business.ba/.

Informativni sastanak na kojemu možete dobiti odgovore na pitanja vezana za javni poziv održat će se 1. kolovoza u prostorijama Agromediteranskog zavoda koji se nalazi u Mostaru na adresi Biskupa Čule 10. Sastanak će se održati u vremenu od 9 do 11 sati.

Pored Mostara, od 31.7. do 2.8.2019. godine informativni sastanci održat će se Sarajevu. Livnu, Zenici, Brčkom, Tesliću, Bijeljini, Derventi, Trebinju, Tuzli, Foči, Banja Luci, Zvorniku i Bihaću.

WordPress Video Lightbox