Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dva srebra na prvenstvu Balkana

Od 05. do 08.12.2019. godine održano je Balkansko karate prvenstvo za kadete, juniore i ml. seniore u slovenskim Brežicama. U sastavu reprezentacije Hrvatske u Brežicama su nastupila i četiri člana Karate kluba Brotnjo-Hercegovina.

Oliver Čule, Jurica Puce, Patricija Prga i Ivan Niko Prusina nastupili su u svojim kategorijama, a Prusina je nastupio i za kadetsku ekipu Hrvatske, navedeno je u priopćenju KK Brotnjo-Hercegovina.

Ivan Niko Prusina imao je najviše uspjeha te je osvojio dvije srebrne medalje. Odličnim borbama Prusina je osvojio naslov viceprvaka u Balkana u svojoj kategoriji, a posljednjeg dana prvenstva ranije osvojenom srebru pridodao je i srebro osvojeno s kadetskom ekipom Hrvatske.

Oliver Čule i Patricija Prga nizali su pobjede do četvrtfinala u svojim kategorijama, nakon čega kroz repasaž nisu uspjeli doći do medalje. Oboje su nastup na Balkanskom prvenstvu završili na 7. mjestu, dok je Jurica Puce poražen u prvom nastupu i nije imao repasaž.

Karate klub Brotnjo-Hercegovina na kraju priopćenja čestitao je svojim natjecateljima na prikazanom karateu i odličnom predstavljanju kluba, općine i reprezentacije te su zahvalio Općini Čitluk, roditeljima i svima koji pomažu rad kluba.

WordPress Video Lightbox