Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Djelatnici PS Čitluk danas obilježavaju blagdan sv. Mihovila

Djelatnici Policijske stanice Čitluk danas proslavljaju blagdan sv. Mihovila, zaštitnika policije. Za ovogodišnju proslavu pripremljen je nešto skromniji, ali dostojanstven program obilježavanja, koji je započeo edukativnim predavanjem a nastavljen je odavanjem počasti poginulim i umrlim djelatnicima PS Čitluk.

Obilježavanje blagdana sv. Mihovila djelatnici PS Čitluk započeli su posjetom Dječjem vrtiću Čitluk, gdje su održali edukativno predavanje. U predavanju prilagođenom mališanima predškolskog uzrasta, pripadnici PS Čitluk podsjetili su mališane na važna pravila ponašanja u prometu, napomene vezane za sigurnost djece i slične teme, te su ih upoznali sa svojim zanimanjem i načinom na koji svakodnevno koriste opremu u obavljanju posla.

Edukativno predavanje za polaznike Dječjeg vrtića održano je u vrtićkom dvorištu kako bi se poštovale propisane epidemiološke mjere, a obilježavanje blagdana sv. Mihovila nakon predavanja nastavljeno je kod Spomen križa poginulim braniteljima Brotnja.

Polaganjem vijenca i paljenjem svijeće kod Spomen križa odana je počast poginulim i umrlim djelatnicima PS Čitluk. Okupljeni djelatnici PS Čitluk u zajedništvu sa župnikom fra Mirom Šegom pomolili su se za svoje pokojne kolege, čija će posljednja počivališta posjetiti u nastavku današnjeg obilježavanja blagdana sv. Mihovila.

WordPress Video Lightbox