Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dijelovi kanalizacijskih vodova K2 i KO2 izgrađeni u Ulici put Kovačice

Projekt izgradnje kanalizacije jako je značajan za općinu Čitluk, a na poseban način za naseljeno mjesto Međugorje jer se izgradnjom kanalizacijskog sustava u ovom mjestu, koje posjećuje i veliki broj hodočasnika, rješava problem onečišćenja vode i povećava nivo zaštite okoliša.

Imajući za cilj rješavanje onečišćenja vode i zaštitu zdravog okoliša, u međugorskoj Ulici put Kovačice izgrađeno je po 380 metara fekalne i oborinske kanalizacije, a navedeni su dijelovi kanalizacijskih vodova K2 i KO2.

Vrijednost radova izvršenih u okviru realizacije projekta iznosi 232.245,00 KM, a realizaciju projekta „Izgradnja fekalne i oborinske kanalizacije – kanalizacijski vod K2 i KO2 u naseljenom mjestu Međugorje, Općina Čitluk – Druga faza“ u iznosu od 67.500,00 KM sufinancirao je Fond za zaštitu okoliša Federacije BiH.

Podsjetimo, nakon provedene procedure javne nabave Općina Čitluk potpisala je ugovor s tvrtkom Eccon – inžinjering d.o.o. te su u okviru projekta obavljeni radovi projektirani za potrebe rješavanja odvodnje fekalne kanalizacije iz kućanstava te oborinske odvodnje u području izvođenja radova, uključujući i obnovu kolnika nakon završetka radova.

WordPress Video Lightbox