Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Danas počinje treći 3×3 futsal turnir u Čitluku

Danas, 23. kolovoza u 15:00 sati počinje treći 3×3 futsal turnir u Čitluku a održat će se na igralištu između zgrada. Natjecanje će se održati u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Nastup je potvrdilo 16 juniorskih i 40 seniorskih ekipa stoga, kvalitetan nogomet, mnogo atraktivnih poteza i lijepih golova neće izostati. U subotu, 24. kolovoza odigrat će se završnica u juniorskoj konkurenciji dok će seniorska završnica biti odigrana u nedjelju 25. kolovoza.

Također, svi prisutni moći će uživati u roštiljskim specijalitetima te se zasladiti ukusnim palačinkama i gasiti žeđ točenom pivom, vinom ili sokovima. A na kraju nas čeka i jako bogata tombola.

Organizatori se zahvaljuju svim sponzorima koji su na bilo koji način pomogli da se i treću godinu zaredom održi ovo zanimljivo natjecanje.

Sponzori turnira: Računovodstvena agencija Formula, Podrumi Andrija, PVC otvori Sušac, Ledo, Duga Tours, Alpha INC, Vuprom, Admiral, Mališić, Logistika, The Basement PUB, Općina Čitluk, Sportska kladionica Premier, Auto škola Barbarić, Zu&Ric, Restoran Borovi 92, Abc Reklame, Karliko, Hotel Cesarica – Carska Vina, Božić Keramika, RMP Frigo, Ožujsko, Leda, Športski savez Brotnjo, Barpeh, Kopex, Cibona i Eurovip, navodi se u priopćenju organizatora turnira.

WordPress Video Lightbox