Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Crveni križ Čitluk privodi kraju predblagdansku humanitarnu akciju

Uz redovne aktivnosti Crveni križ Čitluk, zbog pojave koronavirusa, poduzeo je nove aktivnosti imajući za cilj osobama kojima je i ranije pružao pomoć, ali i osobama koje žive same, osobama starije životne dobi kojima u ovim trenutcima bližnji nisu u mogućnosti pružiti pomoć i svim socijalno ugroženima i potrebitima pružiti prijeko potrebnu pomoć.

U pružanju pomoći važnu ulogu imaju volonteri Crvenog križa Čitluk. Oni su posebno aktivni u novonastaloj situaciji a sudjeluju i u realizaciji predblagdanske humanitarne akcije.

Tijekom protekla dva dana volonteri su obišli najpotrebitije i podijelili 36 paketa humanitarne pomoći, čije su glavne sastavnice hrana i higijenske potrepštine. Akcija će se nastaviti u ponedjeljak kada će volonteri obići potrebite u dijelovima općine Čitluk do koji do sada nisu stigli te će do završetka humanitarne akcije biti podijeljeno više od četrdeset paketa humanitarne pomoći.

Iz Crvenog križa Čitluk uputili su zahvalu svima koji su podržali akciju koja se provodi pred nadolazeći Veliki tjedan i ususret Uskrsu. Posebnu zahvalu za novčanu i materijalnu podršku Crveni križ Čitluk uputio je don Ivanu Turudiću, župniku župe Ploče – Tepčići, i župljanima koji su podržali predblagdansku humanitarnu akciju.

Uz poruku: „Dobro je činiti dobro“ Crveni križ Čitluk nastaviti će sa svojim aktivnostima.

WordPress Video Lightbox