Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Članovi KK Međugorje osvojili prve bodove za plasman na Europsko prvenstvo

Međunarodni karate Kup Osijeka, prvi izborni turnir za nastup na Europskom prvenstvu, održan je proteklog vikenda. Na turniru su nastupili natjecatelji iz 76 klubova iz Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a među 750 natjecatelja bili su i članovi KK Međugorje.

Na Kupu Osijeka nastupilo je sedam članova KK Međugorje, a pet natjecatelja osvojilo je medalja i prve bodove za plasman na Europsko prvenstvo za kadete, juniore i mlađe seniore koje će se održati u veljači na Cipru.

Ivan Niko Prusina osvojio je zlatnu medalju u kategoriji seniora do 84 kilograma. David Vasilj osvojio je srebrnu medalju u kategoriji za kadete +70 kilograma, dok su Jana Prusina, Antonija Soldo i Dragan Soldo osvojili brončane medalje. Jana je broncu osvojila u kategoriji juniorke -59 kilograma, Antonija u kategoriji borbe djevojčice 11-12 god. -39 kilograma, a Dragan u kategoriji borbe dječaci 13-14 god. -49 kilograma. Na ovome natjecanju su još nastupile Iva Vasilj i Maja Lucija Soldo kojima je nedostajalo malo sportske sreće da osvoje medalje – istaknuli su iz KK Međugorje.

WordPress Video Lightbox