Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Čitlučki Streetball challange trajat će tri dana

„Čitluk Streetball Challenge 2018“ igrat će se u dvije starosne kategorije, turnir za djecu (2005. godište i mlađi) i seniorski turnir. Na igralište ispred zgrada u petak, 3. kolovoza će mlađi košarkaši, dok su 4. i 5. kolovoza rezervirani za natjecanje ponajboljih haklera u regiji.

Već sada se zna da će na turniru nastupiti više od 50 ekipa, a očekuje se dolazak ekipa iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. Ovakvo zanimanje za turnir nije iznenađenje ako se uzme u obzir da se turnir u uličnoj košarci u Čitluku drugu godinu zaredom održava po licenci krovne košarkaške organizacija (FIBA) i da će najbolja ekipa uz novčanu nagradu osvojiti i ulaznicu za veliko finale koje će se održati u Vitezu.

Turnir za djecu odigrat će se u petak, 3. kolovoza, a ekipe sudionice ovog dijela turnira oslobođene su plaćanja kotizacije. Seniorske ekipe za sudjelovanje u turniru trebat će uplatiti kotizaciju od 50 KM po ekipi, te će prvog dana turnira (subota, 4. kolovoza) morati izboriti plasman u završnicu turnira, koja će se održati u nedjelju, 5. kolovoza.

Trećeplasirana ekipa u seniorskom dijelu turnira osvojit će novčanu nagradu u iznosu od 400 KM, dok će drugoplasiranoj ekipi pripasti 800 KM. Ekipa koja osvoji turnir osvojit će 2000 KM i već spomenuto pravo nastupa na velikom finalu u Vitezu.

Sve informacije vezane za turnir možete dobiti na broj +387 63 783 364.

„Čitluk Streetball Challenge 2018“ organizira Broćanska udruga mladih BRUM u okviru svog projekta Broćansko ljeto.

WordPress Video Lightbox