Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Čitlučki načelnik ugostio karatašice prije odlaska na Europsko prvenstvo

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić upriličio je danas u svom uredu prijam za Katarinu Sušac i Jelenu Pehar, dvije broćanske karatašice koje će nastupiti na Europskom seniorskom prvenstvu. Europsko prvenstvo za seniorke i seniore održat će se od 9. do 14. svibnja u Novom Sadu, a na prijemu, kojemu su također nazočili Pavo Zovko, pomoćnik načelnika za financije i Josip Grbavac, predsjednik UO Športskog saveza Brotnja, čitlučki načelnik čestitao je mladim sportašicama na dosadašnjim uspjesima i zaželio mnogo uspjeha na predstojećem natjecanju.

Inače, Katarina Sušac i Jelena Pehar imaju bogato iskustvo s europskih i svjetskih natjecanja. Katarina je nastup na Europskom prvenstvu izborila kao seniorska prvakinja BiH u kategoriji do 50 kg. Naslov seniorske prvakinje Katarina je osvojila u premijernom nastup u seniorskoj konkurencija te je na taj način nastavila niz odličnih rezultata iz mlađih kategorija.

Jelena Pehar također je u prvom nastupu u seniorskoj konkurenciji osvojila naslov prvakinje Hrvatske i plasirala se na Europsko prvenstvo, a Jelena u Novi Sad putuje i sa srebrom sa juniorskog Europskog prvenstva i zlatnom medaljom sa seniorskog turniru iz Serie A koji je održan u austrijskom Salzburgu.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1043754012438893.1073743118.252864094861226&type=1&l=98885a0393

WordPress Video Lightbox