Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Četiri medalje s prvenstva Hrvatske za Karate klub Brotnjo Hercegovina

Proteklog vikenda, 16. i 17.studenog u riječkoj dvorani Mladosti je održano prvenstvo Hrvatske u karateu. Na prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore sudjelovali su klubovi iz čitave Hrvatske, a najbolji natjecatelji iz Hrvatske osim za odličja borili su se i za plasman na Europsko prvenstvo u Mađarskoj. Ekipa KK Brotnjo Hercegovina nastavila je tradiciju osvajanja odličja na najvećim natjecanjima.
.

Odlične rezultate ostvarili su:

• Patricija Prga, srebro kadetkinje -47kg;
• Oliver Čule, bronca juniori +76kg;
• Ivan Niko Prusina, bronca kadeti -63 kg;
• Jure Puce, bronca kadeti +70kg.

Korak do medalje i dobar nastup imali su Andrija Vasilj i Barbara Grgić osvojivši 5. mjesto .Zapažen nastup imala je i Marta Raič pobijedivši u dvije borbe, nakon čega gubi nesretno treći meč i ostaje bez borbe za medalje.

Ovi sjajni rezultati dokazuju da je karate klub Brotnjo Hercegovina koncentriran na rad s mladima i taj rad se vidi kroz rezultate. U ovoj godini osvojili smo trinaest odličja na državnim natjecanjima – naveli su u svom priopćenju iz KK Brotnjo Hercegovina, te dodali poruku svojih natjecatelja:

Spremni smo za nove izazove koji nam dolaze (ekipno prvenstvo Hrvatske, trofej BAR-a, Podgorica, prvenstvo Balkana, kolo lige i svjetska liga mladih u Veneciji).

WordPress Video Lightbox