Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Čestitka na osvojenom olimpijskom srebru

Ivan Dodig i Marin Čilić osvojili su danas srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Teniski par iz Međugorja u hrvatskom finalu Olimpijskih igara pobijedio je par Nikola Mektić i Mate Pavić. Prvi put u modernoj olimpijskoj povijesti finale muških parova igrala su četiri tenisača iz iste reprezentacije, a Dodigovo i Čilićevo srebro sa Olimpijskih igara ostat će upisano zlatnim slovima u povijesti broćanskog sporta kao prva medalja koju su Brotnjaci osvojili na Olimpijskim igrama. Broćanke i Brotnjake uspjeh Ivana Dodiga i Marina Čilića učinio je izuzetno sretnim i ponosnim, a u ime svih žitelja naše općine tenisačima su na uspjehu čestitali Marin Radišić, načelnik općine Čitluk i Predrag Smoljan, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk.

Poštovani Ivane i Marine,

čast nam je čestitati vam, u ime svih žitelja općine Čitluk i u naše ime, na osvojenoj srebrnoj medalji na Olimpijskim igrama. San svakog sportaša je nastup na Olimpijskim igrama, a vi ste, zahvaljujući vašoj talentiranosti i predanom radu, učinili mnogo više. Osvojili ste srebrnu medalju što je uspjeh vrijedan svakog divljenja. Prva je to olimpijska medalja za Međugorje i našu općinu, mjesta koja ste s ponosom isticala nakon svih uspjeha. Od ranog djetinjstva dijelite zajednički sportski put pa je stoga bilo dojmljivo gledati vas zajedno u finalu Olimpijskih igara. S druge strane mreže bio je prvi par svijeta – Nikola Mektić i Mate Pavić, koje jako dobro poznajete i čiju ste pobjedu i vi proslavili.

Još jednom vama, vašim obiteljima, Teniskom klubu Međugorje i teniskoj reprezentacije Hrvatske najiskrenije čestitamo na povijesnom uspjehu – stoji u čestitci Marina Radišića, načelnika općine Čitluk i Predraga Smoljana, predsjednika Općinskog vijeća Čitluk.

WordPress Video Lightbox