Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Brotnjo poraženo na domaćem terenu

Brotnjo je, na svom teren, poraženo od Bjelopoljca rezultatom 0:2. FK Bjelopoljac slavio je pobjedu u današnjoj utakmici 15. kola Druge lige FBiH – Jug zahvaljujući golovima Mustafe Šetke (26′) i Armina Abazovića (45′), a momčad iz Bijelog Polja prva je momčad koja je u ovoj sezoni uspjela osvojiti tri boda u Čitluku.

U prvom dijelu prvenstva HNK Brtonjo je pobijedio u svim utakmicama odigranim u Čitluk, no Brotnjo je danas, uz izostanak nekoliko igrača iz udarne postave, odigralo lošije od očekivanog i gosti su zasluženo osvojili bodove te su se revanširali Brotnju za poraz iz drugog kola (FK Bjelopoljac – HNK Brotnjo 0:2).

Bjelopoljcu je pobjeda u Čitluku druga pobjeda iz isto toliko odigranih utakmica u proljetnom dijelu prvenstva, dok je Brotnjo u prvom proljetnom nastupu odigralo 0:0 u Podhumu protiv NK Kamešnica.

Inače, današnja utakmica na Barama započela je minutom šutnje u znak počasti preminulom Niki Ćoriću – Nitoli, legendarnom vrataru HNK Brotnjo koji je za čitlučki klub nastupao 70-ih i 80-ih godina prošloga stoljeća.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1274818465999112&type=1&l=501dee325e

WordPress Video Lightbox