Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Božićni sajam Udruge Susret počinje 20. prosinca na Broćanskom trgu

Božićni sajam Udruge Susret „U susret Božiću s djecom Udruge Susret“ započet će 20. prosinca u 18 sati na Broćanskom trgu. Za razliku od prethodne četiri godine, kada se sajam održavao ispred prostorija Udruge Susret, program ovogodišnjeg, petog po redu sajma u cijelosti će se održati na Broćanskom trgu, gdje će posjetitelji sajma 20. 21. i 22. prosinca moći u večernjim satima uživati u raznolikoj ponudi hrane i pića, glazbi, plesu i ugodnom druženju.

Kao i dosadašnjih godina roditelji i članovi Udruge za svoje će goste pripremiti hercegovačke specijalitete, različite napitke, slatke i slane delicije, te ostale sajamske sadržaje, a blagdanskom ozračju i ugodnom druženju doprinijet će i brojni izvođači koji će svake večeri od 18 sati do 23 sata zabavljati posjetitelje.

Posjetitelje ovogodišnjeg sajma tako će zabavljati: grupa Takt, TS Mediteran, muška klapa Herceg, Duo Maxime, Broćanski bećari, HKUD Didak, HKUD Sv. Marko – Vionica, HKUD Brotnjo, plesna skupina „Studio Pokret“, Mažoretkinje općine Čitluk, duo Nikola i Mario, prijatelji Udruge Susret iz Metkovića i ostali izvođači.

Dakle, članovi Udruge prijatelji i roditelje djece s posebnim potrebama „Susret“ tri večeri božićnog sajma provest će u ugodnom predblagdanskom druženju s posjetiteljima, nakon čega će se u nedjelju, 23. prosinca na Broćanskom trgu održati humanitarni koncert „Ručak sa Udrugom Susret“.

Humanitarni koncert čiji su organizatori Caritas, Župa Krista Kralja Čitluk i Udruga Susret započet će u 13 sati, a posjetitelji će i u nedjelju moći uživati u dobroj glazbi i raznovrsnoj ponudi hrane i pića.

WordPress Video Lightbox