Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Boćarski klub Vojvodina pobjednik međunarodnog boćarskog turnira

Tridesetu godišnjicu igranja boća po FIB-e pravilima u Brotnju, Boćarski klub „Hrvatski radiša“ obilježio je danas međunarodnim boćarskim turnirom na kojemu je sudjelovalo dvanaest boćarskih klubova. Turnir je održan na boćalištu u Kampu na Tromeđi, a u konkurenciji klubova iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore najuspješniji su bili boćari BK „Vojvodina“ iz Herceg Novog, kojima je pobjednički pehar uručio Jadranko Vlašić, predstavnik Općine Čitluk.

Vojvodina je u finalu turnira pobijedila BK „Bast“ iz Baške Vode, dok je u utakmici za treće mjesto BK „Val“ iz Herceg Novog pobijedio mostarski BK „Zrinjski“.

Tri prvoplasirane ekipe nagrađene su peharima, a organizatori turnira osigurali su i nagrade za najboljeg pucača i najboljeg valjača. Titulu najboljeg pucača na međunarodnom turniru ponio je Aleksandar Bojbaša iz prvoplasirane ekipe, a najbolji u valjanju bio je Čedo Odalović iz BK Val.

Boćarski klub Hrvatski radiša dobro organiziranim međunarodnim turnirom i lijepim druženjem boćara dao je svoj doprinos proslavi Dana općine Čitluk. Krunislav Turudić, predsjednik organizacijskog turnira, nakon završetka natjecanjima svim ekipama i sucima turnira uručio je prigodne zahvalnice i darove.

Inače, na turniru su uz BK Hrvatski radiša nastupili: BK „Radišići“ – Radišići, BK „Dračevo“ – Dračeva, BK „Zrinjski“ – Mostar, BK „Gorčina“ – Omiš, BK „Bast“ – Baška Voda, BK „Gornja Vrućica“ – Trpanj, BK „Val“ – Herceg Novi, BK „Vojvodina“ – Novi Sad, BK „Altina“ Beograd, BK „Dalmatinac“ – Ruma i BK „Šoanjola“ – Herceg Novi.

Uz sportski dio natjecanja organizatori turnira pobrinuli su se da se svi natjecatelji iz Brotnja ponesu lijepe uspomena pa je tako nakon završetka turnira održano zajedničko prijateljsko druženje.

WordPress Video Lightbox