Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Blatničke note dobrote: Posjetitelji će zapjevati s velikim estradnim zvijezdama

U Donjoj Blatnici ovih dana sve je užurbano. U ovom broćanskom mjestu u tijeku su završne pripreme za osme po redu „Blatničke note dobrote“ koje će u ponedjeljak 12. kolovoza ugostiti na tisuće posjetitelja iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i naše dijaspore.

Plato ispred crkve sv. Franje na kojemu se održavaju „Blatničke note dobrote“ i ove će godine zasigurno ugostiti najveći glazbeni događaj u Hercegovini na kojemu će nastupiti najpopularnija imena hrvatske estrade.

Tisuće će zapjevati s Markom Perkovićem Thompsonom, Draženom Zečićem, Mladenom Grdovićem, Jasminom Stavrosom, Nenom Belanom & Fiumensima, Dalmatinom, dr. Mićom Peharom, Franom Peharom i Tarapana Bandom, Ivanom Marić, Jozom Vučićem, Slavonijom Bandom, Klapom Bonaca, Zoranom Begićem, Marinom Tomašević, Šimom Jovanovcem, Stjepanom Jeršekom – Štefom, Hercegovačkim bećarima, Dream team babama, Ivicom Martićem, naravno i s domaćinom Matom Bulićem.

No Blatničke note dobrote ne bi bile to što jesu da ne pripremaju i jedno veliko iznenađenje. O tim detaljima informirati ćemo vas na sam dan koncerta!

Opće je poznato kako se tijekom ljeta diljem Hercegovine održavaju mnogobrojne manifestacije, ali niti jedna ne privuče toliko najzvučnijih imena hrvatske glazbene scene, a ni posjetitelja iz estradnog, gospodarskog, političkog i kulturnog života koliko humanitarni koncert „Blatničke note dobrote“.

Naravno, kao i svih ranijih godina dio uprihođenog novca namijenjen je za humanitarne projekte.

Početak programa je u 20 sati. Vidimo se na Blatničkim notama dobrote

Brotnjo.info

WordPress Video Lightbox