Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Atletičarke i atletičari AK Brotnjo osvojili šest medalja na državnim prvenstvima

Atletičarke i atletičari AK Brotnjo proteklog su vikenda imali zapažene rezultate na državnim prvenstvima. Na državnim prvenstvima BiH i Hrvatske za mlađe uzrasne kategorije broćanski atletičari osvojili su šest medalja.

Četiri medalje natjecatelji AK Brotnjo osvojili su na Državnom dvoranskom prvenstvu BiH za mlađe kategorije (cicibani/ke, pioniri/ke i dječaci/ice). Inače, organizatori i domaćini dvodnevnog prvenstva bili su atletski klubovi iz Zenice i Sarajeva.

Lucija Lorena Primorac bila je najuspješnija sa dva državna naslova prvakinje BiH u kategoriji djevojčica. Ona je titule osvojila u disciplinama troskok te skok u vis. Također, Luka Kordić postao je državni prvak u kategoriji dječaka u disciplini troskok, dok je u skoku u vis zauzeo treće mjesto – istaknuli su iz AK Brotnjo.

Proteklog tjedna na rasporedu je također bilo Državno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore/ke U18.

Devetnaesti veljače u Zagrebu je održano Državno prvenstvo Hrvatske za mlađe juniore/ke U18. Naša Anna Ćurković nova je prvakinja Hrvatske u disciplini skok u dalj sa novim osobnim rekordom od 5.72m, te trećim mjestom na 60 m u vremenu 7″82 – navedeno je u osvrtu na nastup u Zagrebu.

Članovima AK Brotnjo preostao je još nastup na seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske koje će ujedno biti izborno natjecanje za Balkanske igre koje će se održati u Turskoj.

 

WordPress Video Lightbox