Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up
foto: ilustracija

Futsal reprezentacija BiH iz Čitluka putuje na turnir u Italiju

Futsal reprezentacija BiH pod vodstvom izbornika Ive Kreze okupit će se u Čitluku 12. travnja, gdje će i trenirati do odlaska na međunarodni turnir koji će se održati u Pescari (Italija). Uz reprezentaciju BiH na turniru će, od 14. do 16. travnja, nastupiti svjetski prvak Argentina i reprezentacija Italije.

Izbornik Ivo Krezo u reprezentaciju BiH ponovno je pozvao Zvonimira Ćavara, koji u dresu Brotnja bilježi jako dobre nastupe u prvenstvu i doigravanju za prvaka, a na popisu izbornika Kreze su i dva Brotnjaka: Stanislav Galić i Andrijano Dujmović.

Popis reprezentativaca BiH za turnir u Italiji: Stanislav Galić (FC Mostar SG), Darko Milanović (FC Salines), Andrijano Dujmović (HFC Zrinjski), Srđan Ivanković (KMF Ekonomac, Srbija), Anel Radmilović (FC Mostar SG), Bilal Jelić (FC Mostar SG), Nermin Kahvedžić (FC Mostar SG), Dejan Pavlović (FC Mostar SG), Marijo Aladžić (FC Mostar SG), Mirko Hrkać (FC Mostar SG), Josip Bošković (HFC Zrinjski), Ivan Ivanković (HFC Zrinjski), Zvonimir Ćavar (MNK Brotnjo) i Nikola Perković (MNK Alumnus, Hrvatska).

WordPress Video Lightbox