Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Dvije zlatne medalje za Brotnjo na Prvenstvu Federacije BiH u boksu

Brotnjo ponovno može biti ponosno na svoje mlade nade boksa koje su proteklog vikenda osvojile dvije zlatne medalje i ponovno nas obradovale svojim izvrsnim uspjesima.

Na pojedinačnom prvenstvu Federacije BiH u boksu održanom u Živinicama 26. i 27. listopada, u žestokoj konkurenciji mnogobrojnih boksača iz 19 natjecateljskih klubova Federacije BiH, Carlos Šego (kategorija Pioniri do 43 kg) i Teo Korać (kategorija Pioniri do 34 kg) okitili su se zlatom.

Treneri kluba Vjekoslav Bošnjak i Rafael Pervan izuzetno su ponosni na novi uspjeh mladih boksača.

Već smo se kontinuirano naviknuli na dobre rezultate našega kluba na svim natjecanjima. Nove medalje zlatnoga sjaja potvrda su rada i zalaganja samih natjecatelja, njihovih roditelja i nas kao trenera. Sati i sati uloženi su u fizičku i psihološku pripremu svakog boksača i veseli nas što se pokazujemo kao ozbiljna konkurencija gdje god dođemo. Brotnjo ima puno mladih talenata te i dalje planiramo aktivno raditi na njihovoj pripremi i predstavljanju široj publici – kazao je Vjekoslav Bošnjak, predsjednik kluba.

Odličan nastup Brotnja na Prvenstvu Federacije Bih komentirao je i Rafael Pervan, potpredsjednik kluba.

– Čestitam našim natjecateljima i nagrađenim boksačima. Ovo je poseban događaj i za njih, ali i za nas kao trenere te značajna prekretnica na njihovom sportskom putu. Biti najbolji u svojoj kategoriji na razini Federacije BiH znak je da Brotnjaci mogu parirati svakome tko uđe u ring. Kao trener, jako sam ponosan, jer su pokazali snagu i zadržali ‘hladnu glavu’ do kraja meča. Osim što su najbolji u boksu, oni su ujedno divna i odgojena djeca i zadovoljstvo je raditi s njima u dvorani. Kao klub, učinit ćemo sve što je u našoj moći da njihov uspjeh traje i dalje. – istaknuo je Pervan.

Ispred Boksačkog kluba “Brotnjo” u ring su izašli i Franjo Rozić i David Bevanda u kategoriji Seniori do 86 kg, koji su izgubili od protivnika minimalnim zaostatkom.

Brotnjo.info, foto: BK “Brotnjo” Čitluk

WordPress Video Lightbox