Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

David Paponja uskoro nastupa na Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore

David Paponja, član Karate kluba Brotnjo – Hercegovina, danas je u pratnji Berislava Paponje, trenera u KK Brotnjo – Hercegovina, posjetio Općinu Čitluk i susreo se s Marinom Radišićem, načelnikom općine Čitluk.

Razlog posjeta mladog karatista je njegov nastup na 13. Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore (U 21) koje će se održati u talijanskoj Veneciji od 9. do 13. listopada.

Upoznavajući načelnika Radišića sa detaljima vezanim za nastup na najvećem natjecanju za mlade karatiste u 2024. godini, David Paponja i Berislav Paponja kazali su kako je David plasman na Svjetsko prvenstvo izborio kroz četiri izborna turnira, nastupajući u kategoriji kadeta do 52 kilograma. Također, na sastanku je kazano kako je David nakon uspjeha na turnirima iz izbornog ciklusa odradio i pripreme s karate reprezentacijom Republike Hrvatske, za koju će na Svjetskom prvenstvu nastupiti četrdeset karatistica i karatista.

Načelnik općine Čitluk Marin Radišić čestitao je Davidu Paponji na plasmanu na Svjetsko prvenstvo kroz četiri jako zahtjevna natjecanja, ali i na svim ranije postignutim uspjesima. Uz želju da niz uspjeha nastavi upravo na Svjetskom prvenstvu, načelnik Radišić poželio je mladom karatistu mnogo zdravlja i novih sportskih uspjeha.

Na predstojećem Svjetskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore (U 21) nastupiti će predstavnici iz čak 111 zemalja i ovo prvenstvo najveća je smotra u 2024. godini za mlade karatiste.

 

WordPress Video Lightbox