Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Juniorke treće u Europi, Lana Luburić prvakinja, Leona Barbarić i Petra Martinović viceprvakinje u neformacijama

Jedan od najljepših gradova na svijetu, Venecija, proteklog vikenda bio je domaćin Europskog mažoret prvenstva! Posjet ovom gradu koji posjeduje posebnu ljepotu i šarm postao je jedna od najdražih uspomena svih naših djevojaka.

Naime, Mažoretkinje Općine Čitluk i ove godine su briljirale i dokazale da su vrhunski mažoret tim osvojivši brončanu medalju u najtežoj kategoriji, juniorke štap! Osvojivši treće mjesto juniorke su nastavile nizati uspjehe na što smo svi iz kluba, ali i cijela općina izuzetno ponosni. Ovakav dugogodišnji niz medalja rezultat je napornih i intenzivnih treninga, predanosti djevojaka i trenera te podrške roditelja i obitelji svih članica.

Osim timske bronce, juniorka Lana Luburić osvojila je zlatnu medalju u kategoriji Juniori solo pom-pon te Leona Barbarić i Petra Martinović Juniori duo štap.

U Veneciji su osim juniorki nastupile i naše djevojčice iz kadetskog sastava na ADA mažoret festivalu i oduševile svojim nastupom te pokazale kako će se Čitluk i u narednim godinama krasiti titulama i medaljama!

Iz kluba se zahvaljujemo načelniku Marinu Radišiću na dugogodišnjoj pomoći i suradnji, MZ Krehin Gradac i MZ Vionica na velikodušnoj pomoći i solidarnosti za termine u svojim prostorijama. Također, velika zahvala ide brojnim tvrtkama koje su svojim donacijama financijski olakšale pripreme i odlazak na natjecanje, te tvrtkama Leda i Lasta koje su donacijama svojih proizvoda pomogli organizaciju obroka za natjecanje.

Mažoretkinje Općine Čitluk pozivaju sve zainteresirane djevojčice da nam se pridruže, a informacije mogu dobiti na broj 063915386 i na instagram profilu mazoretkinje.citluk, navedeno je u priopćenju Mažoretkinja Općine Čitluk.

 

WordPress Video Lightbox