Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Profesionalni biciklisti i rekreativci uživali u turi „Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja“

Jučer je, u sklopu manifestacije Dani berbe grožđa, održana biciklistička tura „Biciklom kroz vinograde i podrume Brotnja“ u kojoj je sudjelovao veliki broj profesionalnih biciklista, članova biciklističkih klubova iz Hercegovine i Dalmacije, kao i biciklista rekreativaca, a posebno veseli veliki broj mladih koji su se pridružili biciklističkoj turi u organizaciji Biciklističkog kluba Brotnjo.

Tijekom zanimljive i svima prilagođene biciklističke ture sudionici su mogli uživati u broćanskom krajoliku u kojem dominiraju brojni vinogradi, znamenitostima poput stare i nove crkve u Gradnićima ili lokaliteta Bakri na kojem se nalazi nekropola stećaka obitelji Komilinović.

U blizini ovog znamenitog broćanskog mjesta organizatori su za bicikliste i biciklistice upriličili prigodno druženje te su sudionici biciklističke ture mogli uživati u broćanskim vinima, hrani i piću, a biciklistička tura bila bi nezamisliva bez broćanskih vinarija.

U sklopu ovogodišnje biciklističke ture biciklisti su posjetili Vinariju Čitluk i Podrume Andrija, gdje su također uživali u visokokvalitetnim vinima. Za biciklističku turu broćanskim vinogradima i podrumima karakteristično je da svake godine posjećuje druge vinarije i da je već prerasla u lijepu tradiciju.

WordPress Video Lightbox