Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Potpisan ugovor o izvođenju radova na prometnici u Krehin Gracu

Nakon okončane natječajne procedure i konačnog odabira izvođača, Načelnik općine Čitluk Marin Radišić i direktor tvrtke “KOPEX DODIG” d.o.o. Čitluk Ivica Dodig su potpisali ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji i izgradnji ceste na ulazu u Krehin Gradac – Padine.

Riječ je o priključnoj cesti na regionalnu cestu R 425, a navedeni radovi će biti financirani sredstvima odobrenim od strane Ministarstva prometa i veza HNŽ u iznosu od 270 000 KM. Ukupna vrijednost predmetnog ugovora s PDV-om iznosi 314 730 KM. Ostatak financijskih sredstava u iznosu od 44 730 KM će osigurati Općina Čitluk iz vlastitih sredstava. Projektnu dokumentaciju osiguralo je također Ministarstvo prometa i veza HNŽ.

Podsjećamo da je u tijeku postupak eksproprijacije zemljišta za gradnju budućeg kružnog toka na lokalitetu Padine, na kojega će se u budućnosti priključiti predmetna cesta. Ministarstvo prometa i veza HNŽ je za gradnju, troškove nadzora i eksproprijacije zemljišta u svome godišnjem planu i programu osiguralo cca 900 000 KM.

WordPress Video Lightbox